Skip to main content
Notícies

Oberta la inscripció al nou curs de redactors amb equip ENG per a programes d’entreteniment

By 07/03/2023abril 5th, 2023No Comments

Gestmusic impartirà entre finals de juny i mig juliol una nova formació orientada a la creació d’aquells continguts televisius que fan servir per a les gravacions un equip ENG.  

La  creació d’aquest tipus de vídeo és,  des de fa molts anys, una part important de pràcticament qualsevol programa d’entreteniment, ja siguin reportatges de carrer, presentacions de personatges, seccions d’humor, cròniques socials, etcètera,   sinó que, en molts casos, quan es tracta de projectes  televisius amb pressupostos més ajustats, pot arribar a constituir la totalitat d’un format. 

Aquest curs es proposa formar als professionals complets que les empreses necessiten per pensar, dissenyar, gravar i editar aquest tipus de continguts. Es planteja com una immersió plena a la creativitat, apostant per la capacitat de generar idees i aguditzar l’enginy a través de la creació de vídeos en equip i la discussió de les idees. Així mateix, la pràctica serà la pedra angular del curs, plantejant diversos exercicis adreçats a cristal·litzar els coneixements que s’hagin après.

El curs tindrà una durada  aproximada de 50 hores  i l’impartiran professionals  amb anys d’experiència en gravacions d’aquests tipus de vídeo. 

Close Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.