Skip to main content
Notícies

Obertes inscripcions al Màster de Televisió a la URL-Blanquerna

By 08/03/2023abril 5th, 2023No Comments

El Màster en programes de televisió d’entreteniment va néixer fa 11 anys amb la necessitat de formar els professionals de la indústria de la televisió i actualment  continua  oferint l’oportunitat de fer un aprenentatge especialitzat, ensenyant a fer televisió industrial i de qualitat per a tots els públics, entretinguda, divertida i ben feta.  El gran valor del màster és que els alumnes tenen la porta oberta a la productora i s’integren a la rutina de treball, vivint el procés creatiu de producció i realització d’un programa de televisió. Des del primer moment, assisteixen als platós, a les reunions dels equips i veuen com s’aixequen els programes.

El 23 d’octubre començarà una nova promoció d’estudiants disposats a endinsar-se i entendre el panorama actual, fent anàlisis de gèneres, tendències, formats i audiències i aprendran els nous escenaris audiovisuals i la revolució dels continguts de la televisió a les xarxes socials. Viuran el procés complet de creació de contingut d’un format d’entreteniment que els servirà de base i guia per a desenvolupar el seu propi format com a treball final de màster. Per això comptaran amb la tutorització dels millors professionals del sector en cada gènere, per poder-lo presentar en un pitching als responsables creatius del grup Banijay.

Seran els directors, productors, tècnics, guionistes i creatius dels grans formats del país, els qui explicaran els secrets de la televisió, la producció executiva i el control del contingut, també l’estètica, l’escenografia i el grafisme dels programes, així com els equips i dissenys tècnics de plató per a enregistraments, directes i falsos directes, la postproducció, els plans digitals i els streamings.

Close Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.