Skip to main content
Notícies

Obrim convocatòria per al stage de creativitat de Gestmusic

By 28/03/2023maig 3rd, 2023No Comments

A Gestmusic estem buscant talent i creativitat entre els més joves, al mateix temps que desitgem oferir-los l’oportunitat de començar a conèixer la indústria televisiva des de dins.

Hem estat capdavanters durant més de dues dècades en formats d’entreteniment per televisió com “Operación Triunfo”,  “Tu Cara Me Suena”,  “Ahora caigo”, “Boom”, “Traitors” per HBO,  i molts formats de transcendència internacional.  En els darrers temps estem vivint una transformació de la creativitat cap a les noves finestres digitals, actualitzant el nostre coneixement i experiència al sector i per a fer-ho,  necessitem dels més joves. 

És per aquest motiu que volem oferir una oportunitat als que han de ser les noves generacions de creadors de contingut  i ens agradaria seleccionar nous talents per poder-los oferir una estada de dos dies amb nosaltres, Gestmusic, per poder ensenyar-los la professionalitat en la pràctica de creació d’entreteniment per televisió. 

Obrim doncs un període perquè qualsevol dels joves amb interès en aquest àmbit, es pugui inscriure i formar part del procés de selecció on triarem 12 finalistes participants. El procés es el següent:

  • Fase 0. Inscriure’s enviant un correu a creativitat@gestmusic.es  i rebreu automàticament un formulari/qüestionari de participació (fins el 18 d’abril)
  • Fase 1. Respondre el qüestionari sobre coneixements propis de l’àmbit creatiu audiovisual.  Aquesta fase será classificatòria per  passar a la fase 2. (Fins el 26 d’abril)
  • Fase 2. Els candidats de la segona fase, hauran d’enviar un material que us demanarem i que explicarem detalladament les bases en el seu moment.  
  • Fase Final.  La última setmana de maig, finalitzarà el procés i es comunicarà per correu-e a tots els candidats si han estat escollits finalistes per participar a l’estada de Creativitat  a Gestmusic 2023 que es realitzarà al 15 i 16 de juny. 

Aquells que siguin escollits tindran coberts els gestos de transport i allotjament si són de fora de Barcelona.

Close Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.