PROFESSORAT

Tinet Rubira

Director general de Gestmusic. Productor executiu i director de programes d’entreteniment a Gestmusic: Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno…

Montse Claros

Productora executiva i directora de programes a Gestmusic. Especialitzada des de fa anys amb formats de concursos com Alta Tensión, Atrapa un millón, Ahora caig, Boom, The Wall.

Jordi Rosell

Realizador, Productor executiu i director de programes d’entreteniment. Ha treballat per Gestmusic, Mediacrest, El Terrat, Zoopa, Shine Iberia, Warner Bros, Magnolia i ha dirigit Supervivientes, Baby Boom, Masterchef…

Ferran Armengol

Realitzador de grans formats d’entreteniment a Gestmusic com Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno, Tu sí que vales, Más que baile…

Pere Prat

Director tècnic de Gestmusic. Professor de Sistemes de Comunicació a l’Institut del Teatre.

Miquel García

Enginyer Industrial, responsable del Departament de Postproducció de Gestmusic.

Ángel Custodio

Director creatiu de Gestmusic. Director i subdirector de programes com The Wall i Chat OT.  Premi Ondas 2008 com a director del programa Se llama copla de Canal Sur. Professor de l’àrea de cinema i TV a la Universitat Autonòma de Barcelona.

Nia Sanjuán

Directora de programes a Gestmusic: Operación Triunfo, Lolita tiene un plan, OT: El reencuentro, Insuperables, El número Uno, Uno de los Nuestros… A Mèxic ha treballat per TV Azteca com assessora de continguts. 

Albert Vico

Albert Vico

Periodista i Social Media Manager a Gestmusic (Operación Triunfo, Top Gamers Academy, Canvi de Xip). Especialista en comunicació digital, creació i integració de continguts.

Noemí Galera

Directora de Casting a Gestmusic. Directora de programes (Un siglo de canciones, Tu gran día o Eurojunior) i actualment és la directora de la Acadèmia de Operación Triunfo.

Belén Pueyo

Belén Pueyo

Publicista, creativa i Social Media Manager a Gestmusic (Operación Triunfo, Top Gamers Academy, La Mejor Canción, Canvi de Xip …). Especialista en continguts digitals i nous formats.

Jaume Vilalta

Director Comercial d’Endemol Shine Iberia. Responsable d’identificar i potenciar les iniciatives digitals, les integracions publicitàries i el desenvolupament de llicències en els programes de totes les empreses del grup.

Borja Terán

Periodista especialitzat en televisió i xarxes. Escriu sobre el passat, el present i el futur de la televisió. Ara a 20 minutos i el programa de Julia Otero a Onda Cero.

Albert Grau

Director de Producció de grans shows de la televisió a Gestmusic durant més de 20 anys (Crónicas Marcianas, Operación Triunfo, Atrapa un millón, Mira quien baila…). Actualment productor freelance.

Jordi Selma

Grafista i dissenyador. Director del Departament de Grafisme de Gestmusic. Responsable de l’estètica, logos, caretes, infografies, etc dels programes de Gestmusic.

Tono Hernández

Creatiu i director de continguts de programes d’entreteniment a Veranda. Director de Oh Happy day de TV3, subdirector de Supervivientes perdidos en Honduras.

Eva Marín

Sotsdirectora de programes a Veranda Televisió: Persona Infiltrada i Oh Happy Day.  Ha treballat a Lavinia, La Fábrica de la Tele, Producciones del Barrio i també com a redactora a Gestmusic durant 10 anys, Operación Triunfo, Hotel Glam, Money Money…

Alex Navarro

Director i guionista. Soci de l’agència de guionistes 12 monos. Ha treballat a Operación Triunfo 2020, La Fábrica con Gabriel Rufián, Buenafuente, El Intermedio, Catalunya Directe, Saber y Ganar, Galas 60 años juntos yiGala Premis Gaudí.

Ismael Agudo

Coordinador musical a Gestmusic. Responsable del repertori musical de Tu Cara Me Suena, Operación Triunfo, El Número 1 o Destino Eurovisión.

Sergi Arévalo

Director i sotsdirector de programes d’entreteniment en variess productores, Gestmusic, Veranda, Zanskar, Triacom, i en equips de programes com Operación Triunfo, Oh happy day, Volando Voy amb Jesús Calleja i Persona Infiltrada.

Laia Vidal

Directora de programes a Gestmusic. Ha dirigit Mira quién baila i actualment és Directora de Tu cara me suena.

Gloria Galiano

Directora de programes i productora executiva. Gala 50 años de TVE, Operación Triunfo 2005, Hotel Glam, La Granja, Moros y Cristianos, Masterchef per TV Azteca a Mèxic, etc. Ha treballat durant 10 anys a Gestmusic.

Ana Boadas

Periodista, guionista i presentadora. Guionista de Operación Triunfo amb Roberto Leal. Presentadora de Obrim Fil, Això no és un trio, Divendres, Premis Gaudí 2017, La Marató 2015…

Elisenda Roca

Ha dirigit, produït i presentat programes a Antena 3, TVE, TV3, BTV, i també a ràdio. Escriptora i directora teatral. Ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Maria Dalmases

Directora del Departament de Formació Gestmusic Training.

Arnau Ramos

Coordinador del Departament de Formació Gestmusic Training.