PROFESSORAT

Tinet Rubira

Director general de Gestmusic. Productor executiu i director de programes d’entreteniment a Gestmusic: Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno…

Montse Claros

Productora executiva i directora de programes a Gestmusic. Especialitzada des de fa anys amb formats de concursos com Alta Tensión, Atrapa un millón, Ahora caig, Boom, The Wall.

Jordi Rosell

Realizador, Productor executiu i director de programes d’entreteniment. Ha treballat per Gestmusic, Mediacrest, El Terrat, Zoopa, Shine Iberia, Warner Bros, Magnolia i ha dirigit Supervivientes, Baby Boom, Masterchef…

Ferran Armengol

Realitzador de grans formats d’entreteniment a Gestmusic com Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno, Tu sí que vales, Más que baile…

Pere Prat

Director tècnic de Gestmusic. Professor de Sistemes de Comunicació a l’Institut del Teatre.

Miquel García

Enginyer Industrial, responsable del Departament de Postproducció de Gestmusic.

Ángel Custodio

Director creatiu de Gestmusic. Director i subdirector de programes com The Wall i Chat OT.  Premi Ondas 2008 com a director del programa Se llama copla de Canal Sur. Professor de l’àrea de cinema i TV a la Universitat Autonòma de Barcelona.

Nia Sanjuán

Directora de programes a Gestmusic: Operación Triunfo, Lolita tiene un plan, OT: El reencuentro, Insuperables, El número Uno, Uno de los Nuestros… A Mèxic ha treballat per TV Azteca com assessora de continguts. 

Miquel García

Cap de Nous Formats de TV3 Televisió de Catalunya. Creador i productor executiu de molts dels formats del canal. Professor col·laborador en diversos màsters.

Noemí Galera

Directora de Casting a Gestmusic. Directora de programes (Un siglo de canciones, Tu gran día o Eurojunior) i actualment és la directora de la Acadèmia de Operación Triunfo.

Carles Adamuz

Coach expert en lideratge. Director fundador de COMA. Combina la consultoria estratègica en innovació i l’assessorament en lideratges com la docència i la investigació universitària.

Jaume Vilalta

Director Comercial d’Endemol Shine Iberia. Responsable d’identificar i potenciar les iniciatives digitals, les integracions publicitàries i el desenvolupament de llicències en els programes de totes les empreses del grup.

Thaïs Tarragó

Advocada especialista en propietat intel·lectual i industrial, la informació confidencial, drets d’imatge, dret de la publicitat i competència deslleial i en dret de l’entreteniment audiovisual.

Albert Grau

Director de Producció de grans shows de la televisió a Gestmusic durant més de 20 anys (Crónicas Marcianas, Operación Triunfo, Atrapa un millón, Mira quien baila…). Actualment productor freelance.

Jordi Selma

Grafista i dissenyador. Director del Departament de Grafisme de Gestmusic. Responsable de l’estètica, logos, caretes, infografies, etc dels programes de Gestmusic.

Tono Hernández

Creatiu i director de continguts de programes d’entreteniment a Veranda. Director de Oh Happy day de TV3, subdirector de Supervivientes perdidos en Honduras.

Eva Marín

Sotsdirectora de programes a Veranda Televisió: Persona Infiltrada i Oh Happy Day.  Ha treballat a Lavinia, La Fábrica de la Tele, Producciones del Barrio i també com a redactora a Gestmusic durant 10 anys, Operación Triunfo, Hotel Glam, Money Money…

Alex Navarro

Director i guionista. Soci de l’agència de guionistes 12 monos. Ha treballat a Operación Triunfo 2020, La Fábrica con Gabriel Rufián, Buenafuente, El Intermedio, Catalunya Directe, Saber y Ganar, Galas 60 años juntos yiGala Premis Gaudí.

Ismael Agudo

Coordinador musical a Gestmusic. Responsable del repertori musical de Tu Cara Me Suena, Operación Triunfo, El Número 1 o Destino Eurovisión.

Sergi Arévalo

Redactor i sotsdirector de programes d’entreteniment en variess productores, Gestmusic, Veranda, Zanskar, Triacom, i en equips de programes com Operación Triunfo, Oh happy day, Volando Voy, Planeta Calleja i Persona Infiltrada.

Laia Vidal

Directora de programes a Gesmusic Endemol. Actualment directora de Tu cara me suena.

Gloria Galiano

Directora de programes i productora executiva. Gala 50 años de TVE, Operación Triunfo 2005, Hotel Glam, La Granja, Moros y Cristianos, Masterchef per TV Azteca a Mèxic, etc. Ha treballat durant 10 anys a Gestmusic.

Ana Boadas

Periodista, guionista i presentadora. Guionista de Operación Triunfo amb Roberto Leal. Presentadora de Obrim Fil, Això no és un trio, Divendres, Premis Gaudí 2017, La Marató 2015…

Jaume Benet

Professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna URL. Coordinador d’Innovació tecnològica, realitzador, editor i muntador.

Elisenda Roca

Ha dirigit, produït i presentat programes a Antena 3, TVE, TV3, BTV, i també a ràdio. Escriptora i directora teatral. Ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Maria Dalmases

Directora del Departament de Formació Gestmusic Training.

Arnau Ramos

Coordinador del Departament de Formació Gestmusic Training.