PROFESSORAT

Tinet Rubira

Director general de Gestmusic Endemol. Productor executiu i director de programes d’entreteniment a Gestmusic: Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno…

Montse Claros

Productora executiva i directora de programes a Gestmusic Endemol. Especialitzada des de fa anys amb formats de concursos com Alta Tensión, Atrapa un millón, Ahora caig, Boom, The Wall.

Jordi Rosell

Realizador, Productor executiu i director de programes d’entreteniment. Ha treballat per Gestmusic Endemol, El Terrat, Zoopa, Shine Iberia, Warner Bros, Magnolia i ha dirigit Supervivientes, Baby Boom, Masterchef…

Ferran Armengol

Realitzador de grans formats d’entreteniment a Gestmusic com Operación Triunfo, Tu cara me suena, El número Uno, Tu sí que vales, Más que baile…

Pere Prat

Director tècnic de Gestmusic Endemol. Va treballar en el disseny i l’instal·lació de CATVL 97 i El 9 Televisió. Professor de Sistemes de Comunicació a l’Institut del Teatre.

Miquel García

Enginyer Industrial, responsable del Departament de Post-Producció a Gestmusic Endemol.

Ángel Custodio

Director creatiu de Gestmusic. Director i subdirector de programes com The Wall i Chat OT.  Premi Ondas 2008 com a director del programa Se llama copla de Canal Sur. Professor de l’àrea de cinema i TV a la Universitat Autonòma de Barcelona.

Nia Sanjuán

Directora de programes a Gestmusic Endemol: Lolita tiene un plan, OT: El reencuentro, Insuperables, El número Uno, Uno de los Nuestros… Ha treballat per TV Azteca, a Mèxic, com assessora de continguts. 

Miquel García

Cap de Nous Formats de TV3 Televisió de Catalunya. Creador i productor executiu de molts dels formats del canal. Professor col·laborador en diversos màsters.

Noemí Galera

Directora de Casting a Gestmusic Endemol. Ha sigut també directora de programes (Un siglo de canciones, Tu gran día o Eurojunior) i actualment és la directora de la Acadèmia de Operación Triunfo en l’edició del 2017 i 2018.

Carles Adamuz

Coach expert en lideratge. Director fundador de COMA. Combina la consultoria estratègica en innovació i l’assessorament en lideratges com la docència i la investigació universitària.

Jaume Vilalta

Director Comercial d’EndemolShine Iberia. Responsable d’identificar i potenciar les iniciatives digitals, les integracions publicitàries i el desenvolupament de llicències en els programes de totes les empreses del grup.

Thaïs Tarragó

Advocada especialista en propietat intel·lectual i industrial, la informació confidencial, drets d’imatge, dret de la publicitat i competència deslleial i en dret de l’entreteniment audiovisual.

Albert Grau

Director de Producció de grans shows de la televisió a Gestmusic durant més de 20 anys (Crónicas Marcianas, Operación Triunfo, Atrapa un millón, Mira quien baila…). Actualment productor freelance de projectes diversos.

Jordi Selma

Grafista i dissenyador. Director del Departament de Grafisme de Gestmusic Endemol.

Tono Hernández

Creatiu i director de continguts de programes d’entreteniment a Veranda. Director de Oh Happy day de TV3, subdirector de Supervivientes perdidos en Honduras.

Eva Marín

Sotsdirectora de programes a Veranda Televisió: Persona Infiltrada i Oh Happy Day.  Ha treballat a Lavinia, La Fábrica de la Tele, Producciones del Barrio i també com a redactora a Gestmusic durant 10 anys, Operación Triunfo, Hotel Glam, Money Money…

Alex Navarro

Director de Catalunya Directe amb Quim Morales de 8TV i Comedy Central News amb Antonio Castelo de Comedy Central. Guionista de Buenafuente, El Intermedio, Noche Hache, Saber y Ganar, Uno de los nuestros, Insuperables, Tú sí que síGala 60 años juntos i Gala Premis Gaudí. Soci de 12monos.

Ismael Agudo

Coordinador musical de formats a Gestmusic Endemol. Responsable de programes com Tu Cara Me Suena, Operación Triunfo, El Número 1 o Destino Eurovisión. Director i locutor de programes a Ràdio Barcelona i Ràdio Barcelona, Cadena Ser.

Sergi Arévalo

Llicenciat en Periodisme amb més de 15 anys d’experiència com a director, sotsdirector i creació de programes de televisió. Ha treballat a OT, Mira quién Baila, Oh Happy Day, Volando Voy…

Laia Vidal

Directora de programes a Gesmusic Endemol. Actualment directora de Tu cara me suena.

Gloria Galiano

Directora de programes i productora executiva. Gala 50 años de TVE, Operación Triunfo 2005, Hotel Glam, La Granja, Moros y Cristianos, Masterchef per TV Azteca a Mèxic, etc. Ha treballat durant 10 anys a Gestmusic.

Ana Boadas

Periodista, guionista i presentadora. Guionista de OT amb Roberto Leal de presentador. Presentadora de Això no és un trio, Divendres, Premis Gaudí 2017, La Marató 2015…

Jaume Benet

Professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna URL. Coordinador d’Innovació tecnològica, realitzador, editor i muntador.

Elisenda Roca

Ha dirigit, produït i presentat programes a Antena 3, TVE, TV3, BTV, i també a ràdio. Escriptora i directora teatral. Ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Maria Dalmases

Directora del Departament de Formació Gestmusic Training.

Arnau Ramos

Coordinador del Departament de Formació Gestmusic Training.